ANKETA - ZA PROJEKAT "ŽENA I KARIJERA U SEKTORU BEZBEDNOSTI"

24. Septembar 2012 - 24. Septembar 2013
Akademija ženskog preduzetništva u saradnji sa misijom OEBS u Srbiji, realizuje projekat pod nazivom „Žene i njihova karijera u sektoru bezbednosti.“ Projekat je fokusiran na žene koje su zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova, konkretnije u Područnim policijskim upravama u 10 opština u Srbiji, kao i na studentkinje i polaznice Kriminalističko-policijske akademije u Zemunu i Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici. Zašto upitnik?

Upitnikom treba da se prikupe informacije o školovanju mladih ljudi koji žele da obavljaju policijski poziv. U tom cilju, pitanja koja su postavljena tiču se motivacije polaznika i polaznica, njihove prethodne informisanosti o obuci, podršci za ovaj vid školovanja, programa obuke, teškoća u nastavnom procesu, kao i zastupljenosti žena i muškaraca. Da bi se zadaci ovog upitnika ostvarili, od suštinske je važnosti da što potpunije i što iskrenije odgovorite na sva postavljena pitanja.

Upitnik je anoniman!

upitnik za studentkinje i studente Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici

upitnik za studentkinje i studente Kriminalističko - policijske akademije u Zemunu

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017