PREDUZETNICE DOPRINOSE

18. Maj 2014
"Preduzetnice doprinose razvoju ekonomske politike u novom političkom kontekstu” naziv je projekta koji ima za cilj da ojača dijalog između Udruženja poslovnih žena Srbije, lokalnih udruženja preduzetnica i Narodne skupštine Republike Srbije, kako bi se u uticalo na formulisanje politika, koje će biti rodno senzitivne kada je reč o preduzetništvu.

Udruženje poslovnih žena Srbije aktivnosti na projektu „Preduzetnice doprinose” sprovodi u 7 gradova (Valjevo, Čačak, Bujanovac, Bački Petrovac, Suboticu, Zaječar i Beograd) sa sledećim partnerima: Udruženjem poslovnih žena „Nadežda Petrović”, Čačak; Udruženjem poslovnih žena „Eve”, Valjevo i Akademijom ženskog preduzetništva, Bački Petrovac.

Projekat se bavi uključivanjem preduzetnica u procese kroz rad sa relevantim skupštinskim odborima kao što su: Odbor za privredu, trgovinu, turizam i energetsku efikasnost, Odbor za finansije, Odbor za rad, Odbor za evropske integracije.

Zaključci sa sastanaka koje će se organizovati u ovim Odborima, biće uključene u Platformu za podršku ženskom preduzetništvu od strane Parlamenta.

Parlament je pružio institucionalnu podršku ovom projektu, koji je finansiran od strane Delegacije Evropske unije i Vladine kancelarije za saradnju sa civilnim društvom.

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017