VOJVODINA - MESTO PREDUZETNIH SLOVAKINJA

18. Maj 2014
Ne propustite - „Ženski bazar" u Bačkom Petrovcu - 24.05. 2014. - Odličan program za dušu i telo!

Akademija ženskog preduzetništva i Poslovni i inovativni centar Vas pozivaju na „ženski bazar" pod nazivom "Vojvodina – mesto preduzetnih Slovakinja".

Izložba proizvoda, usluga i programa preduzetnica iz Opštine Bački Petrovac i šire, dopunjena je zanimljivim programom. Počinjemo sa jogom, naučićemo kako brzo i lako pripremiti zdrave obroke, pričaćemo o sirevima, vinima, a za kraj predstavićemo najnovije trendove u nezi kose i lica.

Dođite da se provedete i opustite sa nama u subotu 24.maja 2014 u prostorijama Poslovnog i inovativnog centra, ulica Maršala Tita 20.

Preuzimanja: 

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017