"Šta nas sve čeka kada inspektori zakucaju na vrata" - tema 4. poslovnog doručka

16. Jun 2014
U neformalnoj atmosferi uz kafu, pričaćemo na aktuelne teme sa stručnjakinjom iz oblasti finansija i poreza.

Poslovni i inovativni centar vas poziva na 4. poslovni doručak sa temom "Šta nas sve čeka kada inspektori zakucaju na vrata”, 19. juna (četvrtak) 2014. od 08.30h - 10.00h na ul. M. Tita 20 u Bačkom Petrovcu. Prisutnim će se obratiti Dragana Galić, vlasnica knjigovodstvenog biroa, sertifikovаni rаčunovođa i stаlni sudski veštаk.

O poslovnom doručku:
Poslovni doručak je prilika koju koristimo kako bismo okupili preduzetnice i preduzetnike iz Opštine Bački Petrovac i šire i razgovarali sa kompetentnim ljudima i stručnjacima o problemima sa kojima sa preduzetnički sektor danas suočava. Cilj je takođe da se na osnovu prikupljenih primedbi od strane preduzetnika i preduzetnica formulišu preporuke koje ćemo dalje prosleđivati višim nivoima vlasti koje definišu regulatorni okvir za preduzetništvo u Srbiji.

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017