BLOG - OD HOBIJA DO POSLA - NOVI DATUM PREDAVANJA!

18. Februar 2015
Uspešna novinarka i autorka bloga http://branasdivineworld.com/ u Bačkom Petrovcu!

Novinarka Branislava Antović iz Beograda je pokrenula svoj blog http://branasdivineworld.com/. Danas je Brana uspešna blogerka koja zanimljivo i na svoj način piše o modi, životnom stilu, enterijeru i putovanjima.

Danas vam i mi pružamo priliku da Branu direktno i neposredno pitate kakav je put od hobija do posla, kako unovčiti svoja interesovanja, kako promeniti ili barem uneti novu dimenziju u današnji svet kojem ne dostaju boje i energija.

Rendez - vous sa Branom organizujemo u okviru "Ženskog kluba", 7. marta 2015. u 17h u prostorijama Poslovnog i inovativnog centra u Bačkom Petrovcu.

Dobrodošle, dobrodošli!

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017