"Preduzetnice i inovacije - Vojvodina u svetlu EU integracija"

05. Maj 2016
Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!

Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo informaciju o konferenciji koju ćemo posvetiti povezivanju preduzetnica, žena u biznisu, menadžerki iz regija Evropske Unije (Češke i Slovačke) i Vojvodine. To što nas najviše zanima je intenzivnija, kvalitetna i dugoročna saradnja sa uspešnim, profesionalnim ženama iz zemalja koje su nama geografski i kulturološki bliske. To je zapravo razlog zašto smo se odlučili da ovakvu konferenciju organizujemo u Novom Sadu, u Vojvodini.
Jedan od zajedničkih imenitelja pozvanih preduzetnica iz Slovačke, Češke i Srbije je njihovo iskustvo sa učešćem na prestižnom takmičenju "Entrepreneur of the Year" (više od 30 godina tradicionalno organizovano na nacionalnom i globalnom nivou pod pokroviteljstvom Ernst & Young) koje akcentuje neophodnost primene inovacija čiji ključni izvor je zapravo preduzetništvo.

Konferenciju "Preduzetnice i inovacije - Vojvodina u svetlu EU integracija" organizujemo takođe povodom 10 – godina od osnivanja Akademije ženskog preduzetništva. U realizaciju iste uključile su se i ostale organizacije značajne za privredni razvoj Vojvodine kao što su: Unesco katedra za studije preduzetništva, Unija poslodavaca Vojvodine, Evropski pokret u Srbiji Novi Sad i Garancijski fond AP Vojvodine.

Preuzimanja: 

Novosti

Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
Da li ste čuli za "Hleb i Lale" i "Estar Cosmetics"?
Zdrava hrana i kozmetika za negu tela i lica - teme o kojima uvek rado pričamo!...Dalje
Unaprediti poslovanje žena u Srbiji i povećati vidljivost njihovog ekonomskog i društvenog doprinosa celokupnom razvoju.
Direktorka Akademije ženskog preduzetništva u Izvršnom odboru Foruma za razvoj preduzetništva žena u Srbiji....Dalje
Devojčice osmog razreda osnovnih škola u opštini Bački Petrovac najviše zainteresovane za rad u policiji!...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2017