Septembar 2018. - Mesec paušalaca

01. Septembar 2018 - 30. Septembar 2018
Izazovi paušalnih preduzetnika i preduzetnica

U okviru kampanje Mesec paušalaca, 21. septembra 2018. u Novom Sadu, organizovan je treći okrugli sto o izazovima i mogućim rešenjima za unapređenje sistema paušalnog oporezivanja.

Preduzetnici, njihove asocijacije, predstavnici relevantnih institucija i stručna javnost iz Vojvodine imali su priliku da ponude rešenja i da se, u dijalogu sa državnim organima, uključe u oblikovanje reforme koja ima veliki značaj za podsticanje preduzetništva u Srbiji.

Kampanja Mesec paušalaca je organizovana u okviru Projekta javno-privatni dijalog za razvoj koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi NALED u saradnji sa Republičkim sekretarijatom za javne politike.

Ovom prilikom Vam preporučujemo da pogledate snimak čiji link se nalazi ispod teksta i koji će vam objasniti nedoumice i probleme sa kojima se danas paušalni preduzetnici i preduzetnice suoče.

Novosti

Izazovi paušalnih preduzetnika i preduzetnica...Dalje
4 moćne fraze kojima možemo odgovoriti na sve izazove...Dalje
„Promotivne aktivnosti na društvenim mrežama i Google oglasi“...Dalje
Inspirativne priče finalistkinja najprestižnijeg takmičenje "Entrepreneur of the Year" - Inovativni pristup u upravljanju događajima - Kreativne priče mladih preduzetnica iz Vojvodine - Elevator speech za start up preduzetnike/-ce!...Dalje
A unique fashion collection combining tradition and elegance!...Dalje
Da li imamo dovoljno žena u politici sposobnih da zastupaju naše interese, interese preduzetnica, menadžerki i žena u biznisu?...Dalje
© Akademija ženskog preduzetništva 2018