Sadržaj Internet stranice Akademije ženskog preduzetništva vlasništvo je udruženja:

Akademija ženskog preduzetništva

adresa sedišta: Kosovska 41a, 21000 Novi Sad, adresa poslovnog prostora: M. Tita 20, 21470 Bački Petrovac, Republika Srbija
Telefon: +381 21 2155154
Matični broj: 08858870

Opšti uslovi poslovanja intrernet prodavnice sastavljeni su u skladu sa zakonom Republike Srbije, a utvrđuju uslove pod kojima se ostvaruje kupovina i plaćanje proizvoda i usluga iz ponude Akademije ženskog preduzetništva putem internet prodavnice.

Internet prodavnica omogućava punoletnim fizičkim i pravnim licima uvid u cenu i karakteristike proizvoda i usluga i kupovinu putem interneta.

Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici www.ewa.org.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

1. Ograničenje odgovornosti

Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice www.ewa.org.rs i njenog sadržaja. Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad nastoji da prikaže opis i specifikaciju proizvoda što je tačnije moguće preuzete iz uputstava sadržanih u pakovanju proizvoda, kao i iz drugih dokumenata koje obezbeđuje i/ili objavljuje proizvođač. Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad ne preuzima bilo kakvu pravnu odgovornost za bilo koji događaj koji bi nastao kao posledica toga što je neka od tih informacija netačna.

2. Ograničeno pravo upotrebe

Posetioci Internet stranice www.ewa.org.rs sadržaj koriste isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen od strane Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad i njegovih partnera. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad je zabranjena.

3. Cene i porudžbina

Sve cene su izražene u dinarima bez PDV. Pri kupovini važe cene u trenutku naručivanja proizvoda. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici ww.ewa.org.rs. Rokovi trajanja pojedinih akcija u internet prodavnici su objavljeni na internet stranici www.ewa.org.rs.

Navedene cene važe samo za prodaju preko internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Akademije ženskog preduzetništva Novi Sad u Republici Srbiji. Kod prikazivanja sniženja cena (izraženo u procentima) na računima

Delite:

FacebookTwitterLinkedInPinterestEmail this pagePrint this page