Back

FOKUSIRAMO SE NA STARTAPOVE KOJE VODE ŽENE

WE STARTUP AKCELERATOR!

Spremite se za 2020. i već danas primenite 3D štampu u vašem poslu uz našu podršku

Cilj programa je da povežemo žene, sa inovativnim idejama u domenu 3D štampe, sa onima koji znaju tehnički da je realizuju.

Odabrani timovi dobiće tehničku pomoć i podršku, za kreiranje proizvoda putem 3D štampe.

Naučićete kako da svoju ideju razvijete u poslovni model i kako da je predstavite tržištu, saradnicima i investitorima.

Kako je program osmišljen?

1. Prijavljivanje

Do 27.10.2019.

2. Prezentacija timova i ideja

09.11.2019. ImpactHub Beograd

3. Edukacija

Novembar - Decembar 2019 Bački Petrovac

4. Izrada prototipova

3D modelovanje i 3D štampa

5. Mentorski rad

Januar - Februar 2020.

6. Finalna prezentacija

Elevator pitch Mart 2020, Novi Sad

Ovaj program je sjajna prilika za vas, ako imate

Više od 19 godina

Tim od najmanje 2 člana

Definisanu biznis ideju

Predavači i mentori

Valentina Mladenović

Valentina je diplomirala na Vazduhoplovnom smeru na Mašinskom fakultetu u Beogradu, a doktorirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na smeru Industrijsko inženjerstvo/inženjerski menažment. U Politehnici – školi za nove tehnologije u Beogradu predaje softvere za projektovanje, mehatronske sisteme i preduzetništvo. Sredinom 2018. godine je osnovala start up Cubizma – studio za dizajn i digitalnu fabrikaciju. U okviru brenda koji razvija, dizajnira originalne i prepoznatljive kolekcije nakita i zidnih satova, a proizvodi ih implementirajući tehnologiju 3D štampe.

Dragana Galić

Dragana je preduzetnica i vlasnica knjigovodstvene agencije. U svom radu specijalizovala se u oblasti poreza i poslovne analize preduzeća i preduzetničkih radnji. Od 1999. radi kao stalni sudski veštak iz ekonomske oblasti i od 2013. godine imenovana je za stečajnog upravnika.

Alexandre Marin

Alexandre ima 20 godina iskustva u globalnim tehničkim projektima i upravljanju proizvodima sa hardverskim i softverskim inženjerskim iskustvom i velikim izvršnim globalnim uticajem (Francuska, Nemačka, Japan, Velika Britanija, Brazil i odnedavno Silicijumska dolina, Kalifornija) u industriji elektronike i platnih industrija. Alexandre je Senior Direktor “Corporate Competitive Intelligence” korporacije od 3,4 milijardi dolara u SAD.

Andreja Radovanović

Andreja je direktor Direktor Instituta za ispitivanje materijala IMW u Kragujevcu. Trenutno je i doktorand na Katedri primenjene mehanike i automatskog upravljanja Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu. U oblasti 3D štampe radio je na štampi kompletnog branika za firmu Fiat Kragujevac. U oblasti 3D modelovanja i 3D štampe radio je projekte za oblast medicine (kalup za kost oštećene usled bolesti).

Sebastian Baloš

Sebastian je vanredni profesor na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i direktor Departmana za proizvodno mašinstvo. Departman i laboratorija iDEAlab poseduju najmodernije uređaje za 3D štampu i rade na rešenjima u oblasti medicine u saradnji sa svetskom zajednicom koja razvija 3D modele putem veb-platforme "Enabling the future".

Miroslav Dobronjovski

Miroslav ima više od 20 godina iskustva u oblasti grafike i grafičkih rešenja i 10 godina u web i grafičkom dizajnu. Radio je kao grafički operater u štamparijama, grafički urednik u izdavačkoj kući, i danas je vlasnik agencije.

Vladimir Nikić

Vladimir je poslednjih 10 godina bio član organizacije na nacionalnom takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju. Magistrirao je preduzetništvo na Unesco katedri za studije preduzetništva na Univerzitetu u Novom Sadu. Od 2012. član je Enterprise Enterprise Netvork-a, kreativne industrije i sektora turizma i kulturne baštine.

Bonusi koje dobijate

Nove tehnologije

Stručnjaci za 3D MODELOVANJE i 3D ŠTAMPU će vam omogućiti da dođete do svog prvog prototipa proizvoda

Besplatno učešće

Za izabrane timove kompletno ušešće u programu je besplatno, a pokriveni su i troškovi puta i smeštaja

Elevator pitch

Prilika da prezentujete biznis ideju potencijalnim kupcima, klijentima i investitorima

Akcelerator program se realizovao u Beogradu, Bačkom Petrovcu i Novom Sadu